Muziekspektakel afgelast

Beste ouders / verzorgers,
Het zal u zeker niet ontgaan zijn dat ons land in de ban is van het Corona virus. We volgen via het RIVM en de GGD alle richtlijnen omtrent de nodige acties om verspreiding van dit hardnekkig griepvirus te voorkomen. Echter nemen ook bedrijven en instellingen hun maatregelen. Helaas betekent dit ook dat ons Muziekspektakel van zaterdag 4 april a.s. door het Mercedes Benz theater geannuleerd is 😔. Ook andere bedrijven en instellingen zijn terughoudend om voor grote groeperingen hun zaal ter beschikking te stellen. De conclusie op dit moment is dan ook dat wij tot nader orde het Muziekspektakel annuleren en later dit schooljaar tot een nieuwe datum komen. Natuurlijk gaan we ons 90 jarig schoolbestaan vieren maar nu even een pas op de plaats. De reeds gekochte kaarten blijven geldig voor een nieuwe alternatieve datum. Jammer en spijtig maar helaas gaat veiligheid boven alles. Heeft u vragen dan stel ze gerust.
Met vriendelijke groeten
Ben Dackers