Sjors sportief!

MAAK KENNIS MET SJORS SPORTIEF

In de week van 2 t/m 6 maart ontvangen alle basisschoolkinderen van Maastricht een kleurrijk Sjors Sportief boekje vól met de leukste sportactiviteiten in Maastricht. Met de keuze uit meer dan 50 verschillende sporten, kunnen de kids zich inschrijven voor zoveel kennismakingslessen als ze maar willen. Er zit voor ieder kind wel iets bij!

Al deze sporten kunnen gratis of tegen een kleine bijdrage worden uitgeprobeerd, zonder meteen lid te worden van een vereniging. Zo kunnen ze ontdekken welke sporten er allemaal zijn en wat ze nu écht leuk vinden of misschien wel een onontdekt talent!

Start inschrijvingen

Vanaf vrijdag 6 maart om 16.00 uur starten de inschrijvingen op www.sjorssportief.nl en in de Sjors Sportief app.

sjors sportief