Vastelaovend same!

Aonstaonde vriedag goon de Mineurs us weer veur in de jaorlijkse cotèsj. Roond de klok vaan 08.45 zalle de keender ziech allemaol verkleid achter de wagel vaan de Mineurs verzamele um de volgende route door de wiek aof te goon legke: Victor de Stuerstraot, Orleansplein, Orleansstraot, Menno v. Coehoornstraot, Pastoor Habetsstraot, Emmaplein veur Lambertuskèrk langs euver de bösbaon, Victor de Stuerstraot um daan weer trök te goon naor us eige hoftempel um te hosse en springe.
Ut zow leuk zien es zoeväöl meugelek lui langs de route stoon, komp geer ouch kieke?

Aanstande vrijdag gaan de Mineurs ons weer voor in de jaarlijkse optocht. Rond de klok van 08.45 uur zullen de kinderen zich allemaal verkleed achter de wagen van de Mineurs verzamelen om de volgende route door de Wijck af te gaan leggen: Victor de Stuerstraat, Orleansplein, Orleansstraat, Menno v. Coehoornstraat, Pastoor Habetsstraat, Emmaplein veur Lambertuskerk langs over de busbaan, Victor de Stuerstraat om dan weer terug te gaan naar onze eigen hoftempel om te hossen en springen.
Het zou leuk zijn als zoveel mogelijk mensen langs de route staan, komen jullie ook kijken?

vastelaovend