Baas van morgen 2020

Daar gaan ze, Jordan en Kayleigh van groep 8 van basisschool Sint Oda, samen met Pascal vanderMeulen, directeur van Rabobank Maastricht,
Vandaag vindt het 'Baas van Morgen' project plaats, georganiseerd door JINC.
Tijdens deze dag nemen meer dan 200 kinderen in Nederland symbolisch een dag plaats op de stoel van een directeur, CEO, of burgemeester. In het geval van Kayleigh en Jordan; op de stoel van de directeur van de Rabobank. De kinderen ervaren deze dag hoe het is om aan het roer te staan van een groot bedrijf, een organisatie of de gemeente.

Samen met bedrijven en scholen geeft JINC kinderen de kans één dag de baas te zijn om te ervaren hoe dat is. Een super bliksemstage waarmee de bazen van Nederland samen laten zien hoe belangrijk een goede start op de arbeidsmarkt is voor ál het talent van morgen. Zij krijgen de kans te laten zien wat ze kunnen en vooral hoe ze denken als ze een dag van stoel ruilen met een echte baas. Ze zitten bijvoorbeeld bij een vergadering, de lunch, brainstormen mee of geven interviews. De dag wordt afgesloten met een conferentie voor de Bazen van Vandaag en van Morgen op diverse locaties.

Baas van morgen