De start van een nieuw schooljaar!

90 jaar Bs. St. Oda Maastricht.

Vanochtend is de aftrap geweest van het jubileumjaar van Basisschool Sint Oda in de binnenstad van Maastricht.
De kinderen konden ervaren hoe de school 90 jaar geleden er uit zou hebben gezien. Alle personeelsleden waren omgetoverd tot non (90 jaar geleden standaard). De kinderen en ouders werden door het nonnenkorps welkom geheten. Hierna mocht men samen met de nonnen spelletjes doen uit vervlogen tijden.

Na het welkomstwoord door de hoofdbroeder ging de handbel en mochten alle kinderen vervolgens in de rij gaan staan en met een streng kijkende non naar binnen.
Dit schooljaar zullen diverse activiteiten plaatsvinden in het kader van het 90 jaar bestaansfeest o.a. een muziekspektakel op zaterdag 4 April 2020.

Startschooljaar3Startschooljaar3