Kinderpostzegelactie

Vanaf woensdag 26 september t/m 3 oktober 2018 is het weer zover: de Kinderpostzegelactie.
Ruim 160.000 kinderen gaan dit jaar langs de deuren. Ook onze leerlingen uit groep 8 doen mee! Hun missie: 400.000 kinderen helpen aan een goed thuis.
Voor kinderen, door kinderen, dat is het motto van de Kinderpostzegelactie. Elk jaar zetten duizenden kinderen zich in zodat andere kinderen het beter krijgen. Ze gaan langs de deuren om postzegels en andere leuke producten te verkopen. En dat al generaties lang.

De Fabeltjeskrant op Kinderpostzegels.
Dit jaar staan de bekende personages van De Fabeltjeskrant op de zegels! Deze iconische televisieserie bestaat namelijk 50 jaar. Koopt u ook deze leuke postzegels, bijbehorende kaarten of andere leuke producten, zoals de shopper met tekst van Pippi Langkous, het blikje met vrolijkeemoji‐pleisters of het heerlijke theepakket bij een van onze leerlingen?

Kind‐gemist‐briefje.
Heeeft u onze leerlingen aan de deur gemist? Geen nood, met het kind‐gemist‐briefje dat u in de bus vindt, kunt u alsnog een bestelling plaatsen in de webshop. Vergeet niet om gebruik te maken vande vermelde code! Op deze manier wordt de opbrengst van uw bestelling bij het totaal opgehaalde bedrag door onze school geteld.

Stichting Kinderpostzegels.
De missie van Stichting Kinderpostzegels is helder: ze geven kinderen kansen op een beteretoekomst. Kinderen zitten barstensvol energie, maar zijn tegelijk kwetsbaar. Hoe mooi zou het zijnals ieder kind het beste uit zichzelf kan halen? Dat het niet uitmaakt in welke situatie, plaats ofomstandigheden het opgroeit... Lees meer op www.kinderpostzegels.nl