Groep 6

Wat zijn we hard aan het oefenen voor onze uitvoering op 21 januari. We hebben de afgelopen week voor de eerste keer als een echt orkest geoefend, SPANNEND!!!

Muziekles

Muziekles1

Ook dit jaar heeft groep 6 weer kerststukjes gemaakt bij Larissa. wat was het weer gezellig en wat hebben de mensen die daar zitten genoten van de prachtige kerststukjes die de leerlingen voor hun hadden gemaakt.

Larissa1
Larissa2
Larissa3

Larissa4

Larissa5

In het kader van techniek heeft groep 6 vandaag n.a.v. hoofdstuk 2 biologie bruggen gebouwd. Dit met papieren stroken die ze moesten vouwen tot profielen of de driehoeksvorm. Op de foto's wordt er hard gewerkt aan de bruggen en vaak met goed resultaat!
Techniek2

Techniek3

Techniek4

Techniek1

Vaak zeggen ouders dat het zo moeilijk is om een leuke traktatie te verzinnen. Maar weet u dat kinderen ontzettend graag fruit eten? Een moeder  uit onze klas heeft voor de verjaardag van haar zoon heerlijke beschuitjes met fruit en milkshakes voor ons gemaakt. Zien ze er niet prachtig uit?!!
We hebben gesmuld van deze heerlijke gezonde traktatie!

traktatie Ibrahim

Wat hebben we weer genoten! Elk jaar is het weer een feestje om te gaan schaatsen op het Vrijthof!

The schaats

Schaatsen 1

lorenzo schaats

Emy schaats

Angel schaats

Het was weer een super leuk sinterklaasfeest dit jaar!! Wat had iedereen weer goed zijn best gedaan om leuke surprises te maken en wat hebben de zwarte pieten weer keihard gewerkt om het gezellig te maken. Bedankt iedereen!!

Sinterklaas1

Sinterklaas2

Sinterklaas3

Sinterklaas4

Sinterklaas5

Sinterklaas6

Bij Nieuwsbegrip zat een opdracht om een gedicht te maken over een wolf. Hier twee leuke gedichten.

Ik kom uit Duitsland
Ik huil heel hard
Ik wil een varken
Ik hoor geluiden
Ik zie bomen
Roemer

Ik ben een wolf
Ik wil chips en macaroni
Ik hoor mijn vrienden
Ik droom over chips
Ik huil ’s nachts heel hard
Daniel

Heeft u al gehoord dat we in groep 6 op donderdag gymles krijgen van meester Roel ?
Hij wil graag sportleraar worden en komt dat bij ons leren. Wij vinden dat supercool!!!

Kijk eens hoe hard wij oefenen op onze instrumenten!!!
U komt toch ook kijken naar onze uitvoering op 21 januari?
klarinetles
muziek trompet
muziek tuba
saxofoon

Wat hebben jullie weer hard gewerkt ouders, om voor ons heerlijk gruwelijk eng eten te maken. Wat hebben we heerlijk gruwelijk gesmuld en wat was er een geweldige opkomst om naar onze werkjes te komen kijken. HARTSTIKKE BEDANKT!!!

gruwelijk eng 1

gruwelijk eng 2

gruwelijk eng 3

gruwelijk eng 4

gruwelijk eng 5

Wij openen de gruwelijk enge Kinderboekenweek met een praatje van Thera, een dansje en veel gruwelijk enge leerlingen. Zijn we niet gruwelijk eng??!!!

dansje eng

gruwelijk eng jeantely