Groep 8

Groep 8 heeft 3 weken geleden meegedaan aan de online Verkeersquiz van VVN. Hieruit zijn we samen met 4 andere scholen als winnaars gekomen.
Woensdag 22 november mochten we met de klas naar de finale in Valkenburg.Het was een geweldige en zeer spannende ochtend!!
Ondanks de grote inzet van onze groep 8, hebben we helaas geen plek in de Limburgse finale.We zijn toch hartstikke trots op Groep 8!!

1
2
4
09
10

Dinsdag 3 oktober heeft groep 8 meegeholpen bij het Herfstontbijt . De kinderen zorgden dat iedereen naar eigen wens een heerlijk ontbijt voor zich had staan. Ze hielpen ook de mensen met eten, maakten een praatje, vertelden moppen en een potje dammen was er ook nog bij.
Het was een super gezellige ochtend! En na afloop mochten de kinderen zelf ook nog een lekker ontbijtje klaarmaken!

06

07